Etsitkö edullista lainaa ilman vakuuksia?

Nykyisin voi saada edullisen lainan ilman vakuuksia monestakin paikasta, sillä nettilaina palvelut eivät ensisijaisesti vaadi vakuuksia. Useinmiten riittää, että sinulla on säännöllisiä työ/eläketuloja. Myöskin luottotietojen tulee olla kunnossa.

Jos kuitenkin tarvitset isohkoa summaa lainaksi, niin silloin tietysti vakuuksille voi olla tarvetta, mutta pienemmissä summissa vakuuksia ei tarvita.

Kun etsit edullista lainaa, niin sinun kannattaa käyttää lainojen niin sanottuja kilpailutuspalveluita, jotka tekevät vertailun ja kilpailutuksen sinun puolestasi ja sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi lomake, johon kerrot omat tietosi.

Tärkeimpiä kriteereitä onnistuneen edullisen nettilainan saamiseen ovatkin juuri säännölliset tulot, sekä se että luottotietosi ovat kunnossa.

Vakuuksia ei siis tarvita, kun ylläolevat asiat ovat kunnossa ja laina summa on kohtuullinen verrattuna omaan tulotasoosi, jotta onnistut maksamaan lainan myös takaisin, sillä mikä lainan antaja myöntäisi lainan ilman varmuutta siitä, että se voi saada lainaamansa summan myös joskus takaisinkin.

Tässä Sinulle 3 parasta lainavertailutus paikkaa, joista voit saada edullisen kulutusluoton!


oma lainaOmaLaina.fi  palvelu kilpailuttaa 100 – 50 000 euron lainat .

Voit saada lainasumman tilille jopa saman päivän aikana – Hakeminen on ilmaista – Et tarvitse vakuuksia – Palvelulla jo yli 300.000 tyytyväistä asiakasta. Huomaa, että Omalainan kautta saat myös pienemmät 100, 200, 300, 400 euron vipit! Ikäraja alkaen 18v. Luottotiedot pitää olla kunnossa ja takaisinmaksu kykyä pitää myös löytyä.

Klikkaa Tästä ja tee hakemus!


Rahoitus24.fi etsii sinulle  edullisen lainan ilman vakuuksia. 

Tämän palvelun ikäraja on 20 v. Luottotietojen olisi oltava kunnossa ja vuositulot yli 7 200 euroa, niin voit kilpailuttaa rahantarpeesi Rahoitus24 palvelun avulla ja se etsii sinulle edullisimman  kulutusluoton tarjoajan.

Klikkaa Tästä ja hae edullista lainaa!

Palvelun avulla saa nopeasti selville minkälaista kulutusluottoa tai lainaa voit saada ja millä ehdoilla.


TV:stä tuttu Rahalaitos – Tee vain yksi hakemus , joka vertailee jopa yli 20 lainapalvelua.
Voi itse vertailla saamiasi lainatarjouksia.
Palvelu on ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään.
Ei vakuuksia ja laina summa voi olla jopa 50000 euroa, maksuaika lainalle voi olla 1-15 vuotta.
Hakemus kannattaa tehdä jos raha-asiasi ovat ok ja olet täysi-ikäinen ja saat säännöllistä eläke- tai palkkatuloa.
Rahalaitos on täysin suomalainen lainojen välityspalvelu

Klikkaa Tästä ja hae edullinen laina!


Katso myös video, siitä miten Lissu selvisi rahoitusongelmastaan ja sai heti lainaa. Hän siis käytti hyväkseen nettilainat sivuston suosittelemia palveluita ja kilpailutti nopeasti, sekä sai nopeasti edullisen lainatarjouksen.